Vyberte stránku

Čvn 14, 2024

autor:

Nová řada aku nářadí Narex Camouflage nadchne nejen svým designem

Již přes 50 let vyrábí česká firma Narex ve své dílně všemožné druhy ručního nářadí. Dnes je Narex součástí společnosti TTS (Tooltechnic Systems AG & Co) společně se sesterskými firmami vyrábějícími profesionální nářadí FESTOOL a TANOS. Narex klade důraz na kvalitní zpracování nářadí, které vede ke dlouhodobé spokojenosti zákazníků.

Myšlenka nové řady Narex Camouflage

Volnost a příroda, to je hlavní krédo nové řady akumulátorového nářadí Narex Camouflage. Ta je určena pro všechny kutily, kteří nechtějí být omezováni elektrickým připojením a kteří rádi kutí i mimo domov a civilizaci. Narex Camouflage sestává z výkonného aku nářadí, které pracuje na jednu 20V baterii, kterou můžete libovolně kombinovat s různým typem nářadí z této řady. Navíc díky bezuhlíkovým Brushless motorům má nářadí dlouhou životnost, velmi tichý chod a velkou výdrží na jedno nabití.

Design, který baví

Řada Camouflage, česky řečeno “kamufláž” je vyvedena ve stylové tmavě zelené barvě, která dokonale zapadá do souladu s přírodou. Pro její maskovaný design se stala inspirací nespoutaná příroda a volnost.

Produkty řady Narex Camouflage

Řada Camouflage představuje 7 druhů aku nářadí a LED svítilnu. Mezi nářadím nalezneme úhlovou brusku, přímočarou pilu, kotoučovou pilu, pilu ocasku, vrtací šroubovák, příklepovou vrtačku a lehké kombinované kladivo.

Úhlová bruska 

Úhlová bruska Narex CBU 125 má široké spektrum využití. Ať už chcete rozříznout trubku, zabrousit hrany, odstranit starý nátěr nebo řezat beton, úhlová bruska Narex Camouflage vám s tím pomůže. Bruska s ergonomicky tvarovaným držadlem umožňuje snadnou výměnu kotoučů, nepřehřívá se a práce s ní je radost.

Lehké kombinované kladivo

Kladivo Narex CKK 22 s výkonným příklepem vyvrtá díru i do těch nejtvrdších materiálů. A díky jeho nízké hmotnosti vám půjde práce od ruky. Na výběr máte ze tří pracovních režimů – vrtání bez příklepu, vrtání s příklepem nebo sekání. Kladivo doplňuje automatické LED světlo, které oceníte při práci ve špatně osvětleném prostředí.

Kotoučová pila

Potřebujete uříznout trám na stavbu altánu? Vyzkoušejte kotoučovou pilu Narex CPK 65. Ta dokáže rovným čistým řezem naporcovat dřevo, plast i hliníkové profily do hloubky 65 mm. Pilu lze dokonce naklopit až do úhlu 45° s prořezem 43 mm. Praktickým doplňkem je odvod pilin, který snadno připojíte k vysavači.

Pila ocaska

Ideální nástroj pro řezání do dřeva, kovů, plastů, sádrokartonu nebo pórobetonu je pila ocaska Narex CPO 150 s prořezem 150 mm. Kutily potěší snadné rychloupínání pilového plátku, beznástrojové nastavení opěrky a pogumované skvěle padnoucí madlo pro přesnou a bezpečnou práci.  

Příklepová vrtačka

S příklepovou vrtačkou CSP 13-2 můžete nejen šroubovat, ale i vrtat do různých stavebních materiálů. Vrtačka s celokovovým tělem a silným bezuhlíkovým motorem nabízí 3 pracovní režimy a 2 rychlosti s utahovacím výkonem až 75 Nm, za který by se nemusel stydět ani profesionál. Rychloupínací sklíčidlo s rozsahem až 13 mm nabízí pohodlné upínání jednou rukou, nepovoluje se a práce s ním je radost. Navíc automatické LED světlo zajistí osvětlení pracovního prostoru a opasková spona usnadní práci.

Vrtačka bez příklepu

Základním nástrojem každého kutila by měla být aku vrtačka. S tou hravě vyvrtáte díru do dřeva nebo utáhnete povolený šroub. Vrtačka Narex CSV 13-2 poskytuje utahovací výkon 65 Nm, pevné celokovové sklíčidlo s rozsahem 13 mm, stavěcí kroužek s 21 úrovněmi utahovacího výkonu a automatický zámek vřetena pro snazší práci. LED světlo a opasková spona jsou jen praktickými detaily, které potěší. 

Přímočará pila

Jemné a dokonale souměrné křivky vytvoříte jedině s přímočarou pilou Narex CPL 90. Pila využijete pro řezání v masivu, dřevěných deskových materiálech, hliníkových profilech, umělých hmotách nebo ocelovém plechu. Systém upínání pilových plátů vám ušetří práci i čas a díky elektronické regulaci počtu zdvihů snadno udržíte nastavení ideální řezné rychlosti.

LED svítilna

Lehká a skladná LED svítilna Narex CR LED 20 bude věrným a spolehlivým pomocníkem při práci. Svítilnu s rozsahem světla 180° lze nastavit na jeden ze dvou režimů svícení (1 000 / 2 000 lm) a díky zabudovanému USB portu ji můžete využít i jako powerbanku

Doplňky Narex Camouflage

Pokud chcete být opravdu stylový a mít vše dokonale sladěné, můžete si ve stejném kamuflážovém designu pořídit i bundu, tašku na nářadí nebo rukavice.

Vyhřívaná bunda

Softshellová bunda Narex vás v nepříznivém počasí opravdu zahřeje. Je doplněna o tři vyhřívací zóny v oblasti kapes a zad, které snadno nabijete pomocí přídavného USB konektoru. Praktická bunda v kamuflovaném provedení disponuje několika kapsami o různých velikostech, ventilačními zipy, odepínací kapucí a rukávy s návleky na palec.

Taška na nářadí

Nepromokavá taška na nářadí Narex poskytuje dostatek vnitřního prostoru pro uložení veškerého nářadí, které bude pro práci potřebovat. Brašnu lze rozdělit na několik částí, je vybavena několika užitečnými kapsami a díky pohodlnému ramennímu popruhu ji snadno přenesete z místa na místo.

Rukavice

Při každé práci bychom měli používat rukavice. Ty poskytují rukám dostatečnou ochranu i pevný stisk nářadí při práci. Rukavice Narex jsou nejen stylové, ale mají také polstrovanou oblast dlaní, jsou otěruvzdorné a jsou doplněny o pogumované chrániče kloubů. Image by Thomas Ulrich from Pixabay

About the autor:

administrator

administrator

More Articles